Facade - Norisol
Facade - Norisol

Facader

Norisols facadesektion arbejder med lukningopgaver og tyndpladekonstruktioner til både nybyggerier og renoveringer og udfører entrepriser til bl.a. kontor- og domicilbyggerier, boligbyggerier, industribyggerier, institutioner og kraftværker.

MANGE VARIATIONSMULIGHEDER

Vi opererer inden for alle konstruktionstyper ved nybyggeri og renovering i materialer som kobber, stål, aluminium, corten og tombak. Selve materialebearbejdningen foregår i stor udstrækning på egne værksteder, hvor vi råder over de nødvendige maskiner og udstyr. Variationsmulighederne i opbygningen og udtrykket er næsten uendelige for facader og tag, hvor de forskellige materialetyper og konstruktive sammenhænge er med til at give bygningen netop det ønskede æstetiske udtryk.

INNOVATIVE OG ENERGIRIGTIGE LØSNINGER

Vores store erfaring har hjulpet os til at udvikle nye og forbedrede montage- og befæstigelsesmetoder, som både øger kvaliteten og nedbringer montagetiden. Det er også vigtigt for os altid at tænke de mest energirigtige materialer ind i projekterne, således at energiforbruget i byggeriet nedbringes mest muligt.

FAGLIG RÅDGIVNING

Norisol tilbyder gerne rådgivning omkring design, udførelse og optimering af lukningsentrepriser. Her vil der typisk være et tæt samarbejde mellem rådgivere og arkitekter.

KVALITET OG SIKKERHED

Vores dygtige teknikere og montører har mange års erfaring med alle typer og størrelser af lukningsentrepriser. Gennem hele udførelsesforløbet er kvalitetssikring og sikkerhed på arbejdspladsen vigtige parametre, som alle vores medarbejdere til stadighed har fokus på.

Kontakt os, vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din lukningsopgave. Vi rådgiver også omkring energioptimering af eksisterende bygninger både med hensyn til klimaskærm og isolering af tekniske installationer, ligesom vi tilbyder alt inden for stilladsentrepriser. Vores effektive projektteams med kompetente projektledere i spidsen sikrer, at entrepriserne udføres til den aftalte tid, kvalitet og pris.

SE VORES PROJEKTER