Indretning - Norisol
Indretning - Norisol

Skibsindretning og aptering

Vi designer og specialfremstiller møbler af høj kvalitet til alle typer skibe og platforme og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. I Norisols skibsindretningsteam er vores ekspertise inden for interiør og design, planlægning og indretning samlet. Vi udfører indretnings- og apteringsopgaver på såvel nybygninger som ombygninger og på alle typer fartøjer, som f.eks. færger, krydstogtskibe, fiskefartøjer, diverse hjælpefartøjer og platforme.

VORES SERVICES OMFATTER:

  • Specialfremstillede møbler
  • Løse møbler
  • Gardiner, tæpper og andet tilbehør
  • Vægge, lofter, gulve og døre
  • Komplette kabysser
  • Komplette toilet- og baderum
  • Ultra-letvægtsprodukter
  • Montering og supervision
  • Komplette møbelpakker
  • Design og produktudvikling

SIKRE LEVERANCER

Vi har vores egne produktionsfaciliteter, som omfatter et møbelsnedkeri med topmoderne maskiner. Herudover har vi et omfattende net af underentreprenører og leverandører. Dette sikrer hurtige, uafhængige og stabile leverancer til vores opgaver.

SAMMEN FINDER VI DE BEDSTE LØSNINGER

På vores snedkerværksted producerer vi flere forskellige møbelserier i såvel standardstørrelser som specialstørrelser og specialdesigns. Vores møbler er i høj kvalitet og fremstilles i et bredt udvalg af træsorter, laminater og andre materialer. Vi sørger for størst mulig funktionalitet og udnyttelse af plads og laver 3D-visualiseringer af vores løsningsforslag. Vi leverer og monterer komplet indretning af kahytter, messer, kabysser, restauranter, lounge-områder, fællesrum, broer og vaskerier. I samarbejde med vores kunder finder vi de løsninger, som er optimale for hvert enkelt projekt.

NÅR VÆGTEN ER AFGØRENDE

På nogle typer fartøjer spiller vægt en afgørende rolle. Her kan vi ud over møbler fremstillet i ultra-lette materialer tilbyde levering og montering af letvægtskotter, -lofter og -dørk.

VI ER SPECIALISTER

Vores projekter udføres af teams af specialuddannede projektledere, møbelsnedkere og montører, som har mange års erfaring og sætter kvaliteten i højsædet. Vi leverer også produkter, der overholder Norsok-standarden.

Vores interiørteams assisterer med store som små indretnings- og apteringopgaver på alle størrelser og typer af skibe og platforme. Vi håndterer turnkey-projekter og delprojekter eller levering af materialepakker alt efter behov. Herudover tilbyder vi alt inden for skibsisolering samt levering og montering af køle- og fryserum. Kontakt os, og vi kommer gerne med kreative og anvendelige forslag til netop din indretningsopgave. Vores erfaring samt specielle IT-programmer, dygtige og fleksible projektledere og montører betyder, at vi sammen med dig finder de optimale løsninger – også der, hvor pladsen er trang og tilgængeligheden kompliceret.